Sarah Jessica Parker heeft spijt

Dat het knap lastig is om werk en kinderen te combineren, ondervindt Sarah Jessica Parker momenteel aan den lijve. De actrice heeft zelfs spijt dat ze meespeelt in de tweede Sex and the City-film.

Het hectische filmschema legt namelijk zo'n grote druk op haar gezinsleven, dat ze te weinig aan haar zes maanden oude tweeling toekomt.

Draagmoeder
De meisjes Marion en Tabitha werden twee maanden voor de start van de opnames geboren. 'Gelukkig' hoefde Sarah Jessica Parker niet zelf te bevallen; zij en haar man Matthew Broderick hadden namelijk een draagmoeder in de arm genomen.

Spijt
De SATC-actrice heeft haar handen vol aan de tweeling en voelt zich verscheurd tussen de kinderen en haar carrière. "Het is geweldig om moeder te zijn, maar tegelijkertijd is het erg lastig te combineren met mijn huidige werktijden. Ik heb spijt dat ik heb toegezegd."

"Ik wil een goede moeder zijn, maar me ook goed voelen als ik aan het werk ben." Desondanks geniet ze van elke minuut met haar meiden en heeft ze dé oplossing gevonden om toch te kunnen blijven werken: "Ik heb een geweldig kindermeisje!"

Reageren