Sarah Jessica Parker krijgt tweeling

Sex and the City-ster Sarah Jessica Parker en haar man Matthew Broderick verwachten eind deze zomer een tweeling. Dat hebben de woordvoerders van het acteurskoppel donderdag bekendgemaakt.

Het worden twee meisjes, maar Sarah Jessica zelf hoeft niet van de tweeling te bevallen: zij en Matthew hebben namelijk een draagmoeder in de arm genomen.

SATC 2
Of Sarah Jessica's zwangerschap roet in het eten gooit bij het filmen van de tweede Sex and the City-film, die in 2010 in de bioscopen zou moeten draaien, is niet helemaal duidelijk. Wat we wel zeker weten is dat de actrice in ieder geval niet lang zal hoeven herstellen van deze zwangerschap.

Zoon
De 44-jarige Sarah Jessica en de 47-jarige Matthew, die inmiddels al acht jaar getrouwd zijn, zijn al de trotse ouders van een zoon. De zesjarige James Wilke werd wel op natuurlijke wijze verwekt.

Huwelijkscrisis
Waarom het stel deze keer voor een draagmoeder heeft gekozen, is nog niet bekendgemaakt. Nu is het geen groot geheim dat het de laatste tijd niet zo goed gaat met het huwelijk van Sarah Jessica en Matthew. Misschien heeft dat er iets mee te maken?

Extra:
- Al het tv-nieuws op Televizier.nl >>
- Sex and the City the sequel >>


Nog geen lid?
Leden kunnen hier inloggen om te reageren. Nog geen lid van Televizier.nl? Het is gratis en je krijgt er veel voor terug. Hier kun je je snel aanmelden!

Reageer!
Sex and the twins... Waarom heeft Sarah Jessica gekozen voor het draagmoederschap?

Reageren