SATC 2: 10 miljoen aan jurkjes

Het succes van Sex and the City was deels te danken aan de hippe creaties die de dames droegen op televisie. In de filmversie zal de verplichte couture ook de revue passeren, en daar hebben ze in het budget rekening mee gehouden. Er is maar liefst 10 miljoen dollar uitgegeven aan de garderobe van Sex and the City 2.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift In Touch Weekly zal Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) 41 keer van outfit wisselen. Dat zijn geen jurkjes van de H&M: Carrie paradeert door New York in kledingstukken van grote ontwerpers als Pucci, Halston en Alexander McQueen.

Philip Block, celebrity styilst, vertelt over de garderobe: "Sommige stukken kosten meer dan een SUV, maar ze hebben wel een betere kilometerverbruik!"

Kleding houden
De vier hoofdrolspelers (Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda) mogen niet alleen tijdens het filmen in de prachtige ontwerpen lopen. De dames hebben afgesproken dat ze na de productie de kleding mogen houden, een feit waar vrouwen wereldwijd waarschijnlijk jaloers op zullen zijn.

De dure jurken en de dames die ze dragen zullen binnenkort te zien zijn in de bioscoop. Sex and the City 2 gaat 27 mei in première.

Reageren