SATC: Samantha naar de kledingbank? (Spoiler!)

Big die Carrie bedriegt, Samantha die gedwongen wordt om het financieel rustiger aan te doen: de Sex and the city-personages kunnen hun in Prada gehulde borst natmaken in film nummer twee.

'Bigs en Carries huwelijk krijgt een boel uitdagingen te verduren', vertelt een insider aan het blad Life & Style. 'Carrie (Sarah Jessica Parker) krijgt concurrentie van een jongere collega van Big.' Volgens de betrokkene is nog niet bekend welke actrice die rol op zich gaat nemen.

Meer geld
Sowieso is het nog onzeker of Big zich wel kán laten verleiden: acteur Chris Noth schijnt namelijk nog steeds geen contract te hebben getekend. Eerder werd bekend dat de Big-vertolker meer geld wilde zien.

Zuinige Samantha
Natuurlijk mag zelfs bij Sex and the city tante crisis anno 2009 niet ontbreken. Samantha (Kim Cattrall) wordt het hardst geraakt: ze verliest geld door een paar slechte investeringen en moet het (o horror!) rustiger aan gaan doen.

Denk trouwens niet dat Sam nu naar de kledingbank moet voor een tweedehands C&A'tje: ze blijft volgens de betrouwbare bron 'true to her fabulous taste'.

Of dat ook echt zo is, valt vanaf volgend jaar mei te zien in de bioscoop.

Extra:
- Tv-nieuws en achtergronden >>
- Hét forum over tv >>


Reageer: Ben jij benieuwd naar de nieuwe Sex and the city-film?

Reageren