SATC-ster Kim Cattrall is onzeker

In Sex and the city speelt Kim Cattrall de sexy en hitsige Samantha Jones, maar in het echte leven is de blondine lang niet zo mannengek. De 53-jarige actrice is zelfs best wel verlegen...

"Ik zou nooit een man oppikken in een bar, want ik ben heel erg onzeker", zegt ze in de Daily mail. "Dat is roofdierengedrag en ik zie mezelf niet als een roofdier."

Privé
Na drie mislukte huwelijken en een recente relatie van vijf jaar die op de klippen liep, is de Sex and the city-ster weer alleen.

Ze moet nog wel even wennen aan het vrijgezellenbestaan: "Ik ben zo druk geweest sinds we uit elkaar zijn gegaan, dat ik weinig tijd heb om te beseffen dat ik weer single ben", legt ze uit.

"Ik ben wel weer aan het daten. Het voelt goed, maar het is wel erg lastig om dat privé te houden."

Roddels
De actrice heeft het, vooral door de vele verzinsels, een beetje gehad met de roddelpers. Het gerucht dat ze het niet zou kunnen vinden met SATC-collega Sarah Jessica Parker verwijst ze dan ook naar het rijk der fabelen.

Kim: "Mensen willen niet geloven dat we het goed kunnen vinden. Ze vinden het idee van twee succesvolle vrouwen die ruziemaken met elkaar veel te interessant: dát zijn sappige roddels."

Reageren