SBS 6 komt met documentaire over verloving prins William

Vanwege dat nieuws zendt SBS 6 aanstaande donderdag 18 en vrijdag 19 november de documentaire Prins William & Kate: Van Romance Tot Koninklijk Huwelijk uit.

Het lijkt haast op een sprookje: Kate is een aantrekkelijke, maar gewone jonge vrouw, terwijl Williams familie zich strikt houdt aan koninklijke beschavingen en tradities. Toch wist het burgermeisje Kate Middleton prins Williams hart te veroveren en hebben ze zich na acht jaar verloofd.

Onstuimige koninklijke relatie
De zeer recente documentaire geeft inzicht in de onstuimige koninklijke relatie tussen prins William en Kate Middleton en biedt exclusief beeldmateriaal, waaronder het enige interview dat Kate ooit heeft gegeven.

Het tweeluik bevat bijdragen van onder andere een royaltycorrespondent van de Engelse tabloid Daily Mail en de auteur van het boek Kate Middleton: Princess in Waiting.

Ook komt aan bod hoe het bekende koppel omgaat met media-aandacht en komen we te weten hoe ze hun liefdesafspraakjes geheim hielden. Tevens wordt er vooruit gekeken naar het huwelijk. Het wordt ongetwijfeld een perfecte bruiloft, net als de jurk en de sieraden die van Kate na Princess Diana het volgende koninklijke stijlicoon kunnen maken.

Reageren