SBS 6 komt met vernieuwde vooravond in augustus

In augustus komt SBS 6 met een – naar eigen zeggen – compleet vernieuwde vooravond. The Biggest Loser en Ik Ook Van Jou gaan de vroege avond versterken.

Toch blijven vaste waardes als Hart van Nederland en Shownieuws behouden. De nieuwe programma’s Ik Ook Van Jou en The Biggest Loser worden hieromheen geprogrammeerd. SBS 6 is positief gestemd over de nieuwe programma’s. “In augustus doet SBS vele harten sneller kloppen met een groot aanbod van veel films, nieuwe programma’s en series“, aldus de familiezender.

The Biggest Loser

Producent Talpa werkt momenteel aan een Nederlandse versie van het Amerikaanse NBC-programma The Biggest Loser. In de show moeten de kandidaten zoveel mogelijk gewicht verliezen en wie wint krijgt een prijs. Ook start de zender met de Nederlandse versie van de Franse Scènes de Ménages met de naam Ik Ook Van Jou. Ook komt SBS 6 met een nieuw seizoen van Dokter Tinus en nieuwe afleveringen van Wegmisbruikers en Red mijn Vakantie.

SBS 6 hoopt met de vernieuwing van de vooravond meer kijkers te gaan trekken en dat ze al starten in augustus - wanneer veel van de andere series nog doorkomkommeren – lijkt een goede zet.

Net 5 en Veronica

Zusterzender Net5 komt in de vooravond met Masterchef Australië en met de verborgen camerashow Mobbed. Veronica gaat vooral veel films uitzenden. “En elke zondagavond is een driedubbele aflevering van Hawaii Five-0 te zien”, aldus de zender.

Reageren