SBS 6 maakt campingprogramma met Rien Hoogendoorn

Joost Buitenweg, ook bekend als Rien Hoogendoorn uit GTST, gaat aan de slag met een nieuw programma voor SBS 6: ‘We Love Camping’.

SBS 6 omarmt zijn imago van campingzender. Zo komt de zender in december met ‘We Love Camping’, een nieuw kampeerprogramma voor de zondagmiddag.

We Love Camping 

Hierin reist Joost Buitenweg samen met zijn gezin langs de mooiste campings van Europa. Iedere week bezoeken ze een andere camping die ze onder de loep nemen, hiervoor onderneemt het gezin activiteiten en verkennen ze de omgeving. De echte kampeerfan krijgt ten slotte handige tips om zelf te proberen.

Joost Buitenweg 

Veel mensen zullen Buitenweg nog kennen als Rien Hoogendoorn, de eerste echte schurk van Goede Tijden, Slechte Tijden.Drie seizoenen lang terroriseerde hij de inwoners van Meerdijk, tot er 1993 een einde kwam aan zijn praktijken. Hij werd vermoord door een huurmoordenaar. De acteur speelde later nog in series als Vrouwenvleugel, Oppassen, Kees & Co en Sam Sam.

Campinglife 

Het nieuwe programma doet lijken op Campinglife van concurrent RTL 4. Een woordvoerder van SBS benadrukt dat dat niet het geval is, en dat We Love Camping een compleet nieuw format is.

Vanaf zondag 16 december is We Love Camping elke zondag te zien op SBS 6.

Reageren