SBS 6 zendt oefenwedstrijd Indonesië – Nederland uit

Vrijdagmiddag 7 juni speelt Nederland de eerste oefenwedstrijd van de Azië-trip en SBS 6 zendt deze uit vanaf 15.00 uur.

Met een nagenoeg complete selectie is bondcoach Louis van Gaal naar Jakarta gereisd voor de eerste oefenwedstrijd van de trip in Azië. Om 15.00 uur begint de voorbeschouwing en om 15.30 barst het échte voetbalgeweld los. Niemand minder dan Ronald de Boer analyseert samen met Jan Joost van Gangelen de wedstrijd. Indonesië – Nederland is tevens ook live te volgen via sbs6.nl/voetbal.

Nederland - Indonesië

Sportief gezien is de wedstrijd tegen Indonesië op voorhand niet heel spannend, we mogen immers verwachten dat Nederland met een grote voorsprong de wedstrijd wint. De grootste tegenstanders van  Nederland zijn de warmte en de luchtvochtigheid in Jakarta. Louis van Gaal heeft al aangegeven veel te gaan wisselen zodat er flink wat spelers aan bod komen. Rafael van der Vaart is niet van de partij vanwege een blessure, of Robben aan spelen toe komt is nog maar de vraag.

Selectie Azië-trip Oranje

Doel: Jasper Cillessen, Michel Vorm en Kenneth Vermeer.
Verdediging: Daryl Janmaat, Dwight Tiendalli, John Heitinga, Ron Vlaar, Erik Pieters en Miquel Nelom.
Middenveld: Jonathan de Guzman, Wesley Sneijder, Jens Toornstra en Lerin Duarte.
Aanval: Ricky van Wolfswinkel, Jeremain Lens, Robin van Persie, Dirk Kuijt, Ruben Schaken, Siem de Jong, en Arjen Robben.

Meer over:

Reageren