SBS filmt in cel Joran

In navolging van de Amerikaanse omroep CNN filmt SBS 6 nu als eerste Nederlandse tv-zender in de cel van de van moord verdachte Joran van der Sloot.

De familiezender heeft beelden kunnen maken van de Castro Castro gevangenis, waar Van der Sloot vast zit. Het resultaat is woensdag 30 juni om half 9 te zien op SBS 6.

Overlevingskansen
SBS praat in de ingelaste documentaire met de gevangenisdirecteur en met medegevangenen van Van der Sloot. De directeur licht toe hoe het er in Castro Castro aan toe gaat en Jorans medegevangenen schatten zijn overlevingskansen in als hij daadwerkelijk wordt veroordeeld voor de moord op de Peruaanse ondernemersdochter Stephany Flores.

In de docu is ook een interview te zien met Melody Granadillo, een ex-vriendin van Van der Sloot. Zij deed onlangs al op de Amerikaanse televisie een boekje open over Joran. Ze laat onder andere weten dat hij haar op de dag van de moord nog om geld had gevraagd.

Miljoen
Het is de derde keer deze maand dat SBS met een ingelaste documentaire komt over Van der Sloot. Beide voorgaande docu's waren goed voor bijna een miljoen kijkers.

Joran Van Der Sloot: Een Maand Na De Moord Op Stephany is woensdag om 20.30 op SBS 6 te zien in plaats van de start van de docusoap 60 Baby's Per Uur: Het Hectische Leven In Een Kraamkliniek, dat doorschuift naar woensdag 7 juli.

Reageren