SBS: Move like Michael Jackson

SBS 6 zendt in het voorjaar van 2010 het programma Move like Michael Jackson (MlMJ) uit. In dit programma gaat de zender op zoek naar de danser die het best beweegt als de king of pop, Michael Jackson. De winnaar van het programma mag optreden tijdens het memorial concert van de onlangs overleden popicoon.

Het programma is een productie van Tuvalu Media en wordt gedistribueerd door Sony/2waytraffic.

Briljante danser
Michaels broer Jermaine Jackson en choreograaf Lavelle Smith Junior maken beiden deel uit van de jury, om de optredens van de deelnemers op waarde te schatten.

Jermaine: "Michael was een briljante danser die mensen wereldwijd heeft geïnspireerd om zijn moves onder de knie te krijgen en hun eigen dansroutines te creëren. Ik ben erg opgewonden en verheugd om deel uit te maken van deze show en ik zie er erg naar uit om de meest getalenteerde en inspirerende dansers van Nederland te vinden".

Iedereen
SBS 6 brengt Move like Michael Jackson in navoging van de BBC, die in Engeland dansers laat zien die geïnspireerd zijn door de The King of Pop. Iedereen is welkom: jong, oud, man, vrouw, professioneel of amateur, solisten of groepen.

Bekijk hier het item van donderdag in Shownieuws over Move like Michael Jackson:

Reageren