SBS ruimt op in Ik Heb Er Schoon Genoeg Van!

Ik Heb Er Schoon Genoeg Van! helpt SBS 6 radeloze Nederlanders in hun strijd tegen het zwerfafval in de buurt. Gescheurde, stinkende vuilniszakken bij de vuilcontainer voor de deur of vieze luiers, peuken en lege flessen op de stoep; de situaties in het programma zijn schrijnend en de overlast voor de gedupeerden is groot.

André van der Toorn,Tooske Ragas en Rob Geus doen er alles aan om de problemen van de betrokkenen op te lossen en Nederland een stukje schoner te maken.

Schoon genoeg
Nederland is een van de schoonste landen ter wereld, maar toch zijn er plekken die zo vervuild zijn dat het het woonplezier van de buurtbewoners bederft. Als een oplossing verder weg lijkt dan ooit, komt het presentatietrio van Ik Heb Er Schoon Genoeg Van! in actie.

Verborgen camera's
Tooske Ragas gaat in het consumentenprogramma in gesprek met de gedupeerden. Wat is het probleem en waarom lukt het niet om tot een oplossing te komen? Hygiëne-expert Rob Geus stelt vervolgens vast hoe vervuild de locatie is en André van der Toorn gaat op pad om voor eens en altijd tot een oplossing te komen. Hij gebruikt onder andere verborgen camera’s om voldoende bewijsmateriaal te verzamelen en confronteert de daders met hun gedrag.

Ik Heb Er Schoon Genoeg Van! Vanaf zondag 27 februari bij SBS 6

Reageren