SBS sluit deal met MGM

SBS zit de komende jaren wat filmpremières en Amerikaanse series betreft goed. De zendergroep heeft namelijk vandaag bekendgemaakt dat ze een exclusieve overeenkomst heeft gesloten met MGM.

Wat inhoudt dat je de komende jaren weer topfilms en populaire Amerikaanse series op de zenders SBS 6, Net 5 en Veronica kunt bekijken. Daarbij moet je denken aan de filmpremières van Valkyrie en Quantum of Solace, maar ook herhalingen van de successerie Will & Grace.

Traditie
SBS: "Sinds de start hebben we James Bond-films uitgezonden en ik ben dan ook erg blij dat we deze traditie kunnen voortzetten met Quantum of Solace. Ook Valkyrie met Carice van Houten en Tom Cruise is natuurlijk een schitterende titel om te hebben."

Gewaardeerde partner
Ook de andere partij is in zijn nopjes met de gesloten deal. "SBS Broadcasting is altijd een zeer gewaardeerde partner van MGM geweest. Deze nieuwe overeenkomst is goed voor beide partijen. Alle drie de zenders van SBS kunnen de komende jaren putten uit onze uitgebreide selectie films en series," aldus MGM.

Reageren