SBS strikt Danny de Munk

Niemand minder dan Danny de Munk wordt presentator bij SBS 6. De zanger krijgt in het nieuwe jaar twee programma's bij de zender, maar niet vóórdat hij meedoet aan Sterren Dansen Op Het IJs.

De Munk nam een paar maanden geleden in het diepste geheim al een pilot op voor het SBS, en dat lijkt te zijn bevallen.

Dat de pilot beviel, was voor Danny niet zo vanzelfsprekend: "Ik heb een paar maanden geleden een pilot opgenomen. Dat is gelukt, denk ik, anders zat ik hier niet, haha", zo zei hij volgens de krant van wakker Nederland.

De zanger begint in januari als deelnemer aan SBS-paradepaardje Sterren Dansen Op Het IJs, daarna komt hij met twee eigen programma's op de buis.

De Munk is blij met zijn contract bij de zendergroep: "Ik ben nu bijna 41 en heb een droomcontract. Het is een enorme eer, dat realiseer ik me. Het is niet vanzelfsprekend."

Namen
Danny wordt deelnemer aan STOHIJ, en kan daar alvast wat leren van presentatoren Gerard Joling en Nance, waar hij later een heuse collega van wordt.

Zijn mede-deelnemers aan STOHIJ zijn ook al bekend. Zo zullen Sieneke, de zussen Monique en Jenny Smit, Beau van Erven Dorens, Vivian Reijs, Michael Boogerd, Ralf Mackenbach, Inge de Bruijn en model Kim Feenstra de schaatsen aantrekken.

Toekomst
Na Sterren Dansen Op Het IJs begint het SBS-werk pas echt voor Danny. Hij krijgt dan verschillende eigen programma's bij de zender. Welke programma's dat zijn, is nog niet bekend.

Reageren