SBS: Uitslag Ralf Mackenbach terecht

Er zijn vrijdagavond, toen Ralf Mackenbach bij Sterren Dansen op het IJs met de minste publieksstemmen afviel, geen fouten opgetreden tijdens het stemmen. Dat is gebleken uit onderzoek van partners van SBS 6.

Veel fans van Ralf waren van mening dat zij vrijdag tijdens de show niet op de zanger konden stemmen. "Naar aanleiding van de vragen die afgelopen weekend zijn ontstaan na het uitschakelen van Ralf Mackenbach in Sterren Dansen op het IJs heeft SBS 6 de operators grondig onderzoek laten verrichten of er fouten zijn opgetreden tijdens het stemmen", aldus de zender.

Stemgegevens

Operators CM Telecom (sms), Mobillion (0909), UPC (stemmen via de rode knop op de afstandsbediening) hebben via een officiële verklaring laten weten dat er geen technische problemen zijn geweest. SBS: "De lijnen waren niet overbelast en alle smsjes zijn aangekomen en meegeteld. Ook al kregen stemmers pas later een bevestiging. Alle stemgegevens zijn tevens bij de notaris in bewaring gegeven."

Jammer

Toch begrijpen de programmamakers de woede van de fans wel. "We vinden het jammer voor Ralf dat hij het programma moest verlaten. Gezien de hoge cijfers die hij kreeg van de jury, hadden we zelf ook niet verwacht dat hij eruit gestemd zou worden, maar de kijkers thuis hebben besloten. Als zender hebben we er geen enkel belang bij dat een bepaalde kandidaat de show al dan niet moet verlaten."

Lees ook: Fans Ralf Mackenbach kwaad op SBS

 

Reageren