Schokkende dood in Dexter

Het was even schrikken voor de kijkers van Dexter in Amerika. De vierde seizoensfinale van de bloederige serie kreeg een wel heel onverwachte wending: één van de hoofdrolspelers haalde het einde van de vooralsnog laatste aflevering niet...

Gelukkig voor de fans van Michael C. Hall: de meeste geliefde seriemoordenaar van dit moment blijft in leven.

Paspoort
Zijn vrouw Rita (Julie Benz) komt er echter minder goed vanaf. Terwijl iedereen denkt dat zij op weg is naar een romantisch uitje, moet zij terugkeren naar huis om haar paspoort op te halen.

Vermoord
Als Dexter thuiskomt, vindt hij haar levenloze lichaam in de badkuip. Het meest schokkende is misschien nog wel baby Harrison: hij zit midden in de badkamer op de vloer in een grote plas bloed.

Trinity killer
Rita's dood is zonder twijfel het meest spraakmakende moment van de aflevering, maar er gebeurt nog veel meer. Zo vermoordt Dexter de 'Trinity killer' Arthur met een hamer en komt Deborah steeds meer te weten over Dexters lugubere verleden.

Seizoen vijf
Het is nog even afwachten hoe Dexter het als alleenstaande vader gaat rooien, want het script van de nieuwe reeks moet nog worden geschreven. Volgens een scenarioschrijver en producent van Dexter beginnen de brainstormsessies voor het vijfde seizoen in februari.

Reageren