Schokkende start voor Desperate Housewives

Vanaf dinsdag 14 september voeren "duistere geheimen" de boventoon in nieuwe afleveringen van de Amerikaanse hitserie Desperate Housewives. De slaperige wijk blijkt een moordenaar te herbergen, één van de huisvrouwen stort zichzelf in een lesbische affaire en topmodel Heidi Klum komt op de koffie.

Niets is wat het lijkt in de op het oog voorbeeldige buitenwijk Wisteria Lane, met als belangrijkste bewoners de huisvrouwen Susan (Teri Hatcher), Lynette (Felicity Huffman), Bree (Marcia Cross), Gabrielle (Eva Longoria Parker) en Katherine (Dana Delany).

Hun kinderen zijn inmiddels ook een jaartje ouder en spelen een steeds grotere rol in de serie. Deze nieuwe generatie is namelijk niet zo onschuldig als ze lijkt en zorgt dan ook voor de nodige spanning en conflicten. Sterker nog, er bevindt zich zelfs een moordenaar onder hen.

Heidi Klum
Naast de vertrouwde cast, is in het zesde seizoen een verrassende gastrol weggelegd voor supermodel Heidi Klum. Ze speelt niemand minder dan zichzelf en blijkt een verleden met Gabrielle te delen; met natuurlijk alle gevolgen van dien.

Dana Delany
In Televizier 37 vertelt actrice Dana Delany uitgebreid over haar op handen zijnde vertrek uit Wisteria Lane. Weten wat Katherine ertoe drijft om de woonwijk te verlaten? Televizier 37 ligt nú in de winkels en bij abonnees op de mat.

Ook voordelig abonnee worden, een leuk cadeau krijgen én voortaan perfect op de hoogte blijven van de ins en outs van tv-land? Meer informatie.

Reageren