Sebastiaan, Hans en Dennis over aflevering 2

Vanavond kunnen we genieten van alweer de tweede aflevering van het razend populaire Wie is de Mol? Op de Avro-site van dit populaire programma lichten een aantal kandidaten een tipje van de sluier op. Wat ze daarin vertellen? Dat lees je hier!

Eerst kijken de deelnemers nog even terug op de eerste aflevering. "Als BNN-presentator ben je van tevoren eigenlijk vooral bang", vertelt Dennis Storm. "Omdat er een soort vloek rustte over onze deelname aan Wie is de Mol?. Sander (Lantinga, red.) ging er in de eerste ronde uit, Nicolette (Kluijver, red.) viel als eerste af... Iedereen verwachtte eigenlijk dus nog steeds dat ik er ook meteen uit zou liggen."

Chaoot
Radio 2-diskjockey Hans Schiffers had zich goed voorbereid voor hij afreisde naar Ierland. "Ik had me voorgenomen om mij aan drie dingen te houden. Eén: speel ik het spel, dan wil ik winnen ook - ik ben heel fanatiek -, twee: ik ben een teamspeler, vind het leuk om samen te werken, en drie: ik wilde ook mijn chaotische karakter meenemen. Ik raak makkelijk verstrooid en laat altijd alles overal slingeren."

Supervrijstelling
De deelnemers komen in de tweede aflevering voor een verrassing te staan. Er is deze keer namelijk meer te verdienen dan geld alleen. "Voor de eerste keer in de geschiedenis van Wie is de Mol? geven we een supervrijstelling weg", legt presentator Pieter Jan Hagens. "Daarmee kunnen twee kandidaten elkaar de hand boven het hoofd houden, want zij kunnen samen in het spel blijven, in ieder geval twee afleveringen langer."

Groot ego
En dan komen er in de kandidaten onverwachte kanten naar boven. "Ik ben een onwijs trotse kerel", aldus Sebastiaan Labrie. "Heb een veel te groot ego - ongeveer net zo groot als mijn neus - en wil altijd goed presteren, of ik nou die Mol ben of niet. Toch die drang om me te bewijzen, denk ik... Maar in de tweede afevering kwam ik erachter dat ik blijkbaar helemaal niet zo'n trotse rakker ben!"

Forum
Hoe Sebastiaan zijn meer altruïstische kant ontdekt zie je vanavond in Wie is de Mol?. Kun je zolang niet wachten? Speculeer dan mee op het forum met de andere Mol-fans: Alle Mol-fans verzamelen!!!.

Reageren