Seizoen 3 van Dokter Tinus komt er echt

Televizier bracht het nieuws al eerder, maar nu is het bevestigd. Er komt een derde seizoen van de SBS 6-hitserie Dokter Tinus.

Televizier bracht eerder al het nieuws over seizoen 3 van Dokter Tinus vanwege een hint van hoofdrolspeelster Jennifer Hoffman op Twitter. Nu is het bericht door SBS bevestigd.

Dokter Tinus is een hit

Onverwacht is het niet, aangezien Dokter Tinus een kijkcijferkanon is voor de zender die nog altijd worstelt om boven te komen. Afgelopen woensdag keken maar liefst 1,3 miljoen mensen naar de avonturen van de een tikkkie gestoorde dokter in het pittoreske dorpje Wourkem. 

Het huidige tweede seizoen zal eindigen met Thom Hoffman (de dokter, hier op de foto) en Jennifer Hoffman (zijn liefje) voor het altaar. Maar of ze elkaar echt het ja-woord geven, of dat er toch nog iets tussenkomt? Dat is natuurlijk de grote vraag. 

Dokter Tinus komt uit Engeland

Dokter Tinus kan nog even vooruit, want de scripts voor de komende jaren zijn al af. De SBS-serie is een Nederlandse bewerking van het Britse Doc Martin, dat inmiddels zes seizoenen heeft. Hoofdrolspeler Martin Clunes heeft wel gezegd dat het hiermee stopt.

Naast Nederland bestaan er remakes van Doc Martin in Spanje, Frankrijk, Duitsland, Griekenland en zelfs Rusland.

Reageren