Sequel film Sex and the city!

Goed nieuws! Actrices Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon en Kristin Davis zouden volgens een insider hebben ingestemd met het maken van een vervolg op de succesvolle Sex and the city-film!

Na maanden van speculaties door fans, hebben de vier hoofdrolspeelsters van SATC dan eindelijk de knoop doorgehakt: vier jaar nadat de orignele serie eindigde en één jaar nadat de eerste film op het witte doek verscheen.

Centen...
Helemaal zeker is het nog niet, zo zei de insider tegen Bangshowbizz.com: "Nog niet alle contracten zijn getekend, maar iedereen is van plan om mee te doen. Het gebeurde gewoon."

Het gebeurt natuurlijk niet voor niets: de vier actrices krijgen voor het tweede deel van de film vanzelfsprekend een hoger salaris. Helemaal verrassend is dat niet: Cattrall overwoog zelfs bij de eerste film al om toch maar niet mee te doen omdat ze vond dat ze te weinig geld voor haar rol kreeg.

Tekenen...
Desalniettemin hebben collega's van Cattrall de afgelopen tijd wel al vaker door laten schemeren een tweede deel van de film wel te zien zitten. Zo zei Cynthia Nixon al eens in een interview dat ze in een tweede film graag zou zien dat de vier vrouwen ergens in een wild avontuur zouden belanden.

Collega Sarah Jessica Parker zei elders een keer dat ze, als ze het eens zouden worden, op zouden moeten schieten omdat ze berekende dat de opnames dan al in de zomer van 2009 zouden moeten starten om de film in 2010 op het witte doek te kunnen krijgen.

Reageren