Serie Verborgen Verbreken krijgt geen vervolg

Er komt geen vierde seizoen van de Net 5-serie Verborgen gebreken. De serie is gesneuveld omdat er door kijkcijferflop Secret Story geen geld meer beschikbaar is. Dat zegt Jennifer Hoffman tegen Televizier.

Verborgen Gebreken is gestopt", vertelt de actrice. „Het budget van Net 5 is opgegaan aan Secret Story. Stom hè?” Het groots opgezette realityprogramma flopte vorig jaar jammerlijk. Verborgen Gebreken werd veel beter bekeken, maar wordt nu toch de dupe.
 
Mode en interieur
Jennifer is momenteel druk met de opnames van de nieuwe SBS-serie Dokter Martin (werktitel). Eerder presenteerde ze voor Net 5 het modeprogramma Passion for Fashion en het interieurprogramma Topstylist - Home Edition. Dat ziet ze zichzelf niet snel weer doen. „Ik sluit niet uit dat ik nog eens ga presenteren, maar dan moet het programma wel heel goed bij me passen. Programma’s over mode en interieur zijn niets voor mij.”
 
Stage
Mocht er niets nieuws op haar pad komen, dan heeft ze nog een plan B achter de hand. „Ik heb een stage als productie-assistent gedaan. Ik ben nu 31 en door de crisis is er steeds minder werk. Tot nu toe heb ik altijd hard gewerkt en volgens mij heb ik het goed gedaan, maar je weet nooit wanneer het ophoudt. Om me heen zie ik veel acteurs en actrices ploeteren. Ik ben gewoon realistisch. Als het voor de schermen niet meer lukt, ga ik achter de schermen werken.”

Reageren