Sex and the City-film vervolg?

Sarah Jessica Parker ziet een derde film van Sex and the City wel zitten. De actrice is nog niet klaar met haar personage Carrie Bradshaw. Toch is ze er nu nog niet klaar voor. Parker wil een nieuwe film nog minstens vijf jaar uitstellen.

"Ik zou het doen. Ik denk dat er nog een verhaal te vertellen is. Ik weet dat dat zo is", zei Parker tegen de LA Times. Toch duurt het nog even voordat er weer een film komt als het aan Parker ligt.

"Ik zou het derde verhaal willen vertellen en ik weet zeker dat producent Michael Patrick King dat mooi zou doen. Maar nu nog niet. Over vijf jaar ofzo?"

Geen uitdaging
De 45-jarige actrice ziet voorlopig geen uitdaging meer in Sex and the City. "Als ik niet zenuwachtig ben, zit er iets niet goed", legt ze uit. "Als ik niet bang en misselijk ben tijdens de eerste twee weken van de productie, dan loopt het mis."

Parker ziet een terugblik in het leven van Miranda, Charlotte, Samantha en Carrie niet zitten. Ze reageert daarmee op geruchten dat er een prequel van Sex and the City in de maak zou zijn, waarin de hoofdrolspelers in hun jonge jaren te zien zouden zijn.

"Ik denk niet dat we terug moeten gaan. Dan krijg je twee geschiedenissen."

Reageren