Sex and the city mogelijk terug op de buis

15 Augustus 2011 21:30 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Sex and the city maakt wellicht binnenkort een doorstart op televisie. De producenten van de komische serie beraden zich momenteel over een vervolg. De actrices zouden echter al hebben toegezegd.


 

De mogelijke comeback van Charlotte, Carrie, Samantha en Miranda werd gebracht door de Britse krant The Daily Mail. Volgens de krant gaat Carrie, beter bekend als Sarah Jessica Parker,zelfs de productie voor haar rekening nemen.

Het daadwerkelijke besluit of of er een vervolg komt, hangt af van SatC bedenker Darren Star en hij laat voorlopig nog niets los.

Of de tv-terugkeer van het onverzadigbare viertal gevolgen heeft voor de films, is nog onbekend. Eerder werd bekend dat er geen derde SATC-film zou komen, maar volgens het Amerikaanse Star Magazine zijn er plannen voor een zogeheten prequel. De nieuwe film zou het verhaal vertellen van het leven dat de dames hebben geleid vóór de eerste tv-serie. Dat zou wel betekenen dat andere actrices de bekende rollen overnemen.

Zo wordt Blake Lively genoemd als de nieuwe Samantha, is Emma Roberts getipt als de jonge Miranda en zou Selena Gomez de hoge hakken van Charlotte moeten vullen. 

Meer over