Sex and the City terug op tv - met in de hoofdrol Blake Lively of Miley Cyrus?

Carrie Bradshaw, de pittige Newyorkse columniste, heeft miljoenen fans over de hele wereld. Zij slaken een zucht van verlichting bij de terugkeer van Sex and the City op tv. Maar juich niet te vroeg: het gaat om de tienerjaren van Carrie.

Er waren al eerder vage geruchten over een mogelijke terugkeer van Sex and the City naar televisie, maar nu is er meer duidelijk. De kans dat de originele cast, onder aanvoering van Sarah Jessica Parker (foto), ooit nog terugkomt voor een nieuw tv-seizoen is uitermate klein. De dames verdienen tegenwoordig hun geld in de bioscoop (er zijn al twee Sex and the City-films gemaakt). Vandaar deze slimme zet: een tv-serie over de tienerjaren van Carrie. Probleem is alleen: zitten de oudere fans wel te wachten op een nieuw soort Gossip Girl

Relaties

De nieuwe serie gaat over de tienerjaren van Carrie Bradshaw, tot aan het begin van haar schrijverscarrière. Anders dan eerder gemeld, gaat het nu dus over de periode voordat ze haar drie beste vriendinnen ontmoette. Veel gedoe op de middelbare school dus, met natuurlijk relaties als middelpunt. 

Bestelling

De serie is gebaseerd op The Carrie Diaries van Sex and the City-schrijfster Candace Bushnell. Het Amerikaanse 'jongerenkanaal' The CW heeft al een paar afleveringen besteld om te kijken hoe het uitpakt. 

Hoofdrol

Volgens het gerucht zou Blake Lively van Gossip Girl of Miley Cyrus van Hannah Montana kans maken op de rol van Carrie. Lively zou in ieder geval tijd hebben wanneer Gossip Girl echt stopt.

Meer over:

Reageren