Sex and the City-tweeling (update)

Ondanks alle problemen die de twee hebben moeten doorstaan, is alles goedgekomen! Actrice Sarah Jessica Parker en haar man Matthew Broderick zijn ouders geworden van een tweeling.

De geplaagde draagmoeder van de twee sterren is maandag bevallen, zo maakte een woordvoerder van de actrice bekend.

Sarah Jessica en Matthew zijn nu de trotste ouders van twee meisjes: Marion Loretta Elwell en Tabitha Hodge. Het stel heeft al een zesjarig zoontje, James Wilkie (vernoemd naar Matthew's vader, James Broderick).

Meer over de geplaagde draagmoeder en alle problemen rond de zwangerschap lees je in het bericht hieronder, en in het blok 'Relevante pagina's' in de rechterkolom van deze pagina.

----

Draagmoederdrama Sarah Jessica (eerder bericht)

Het zit Sex and the city-actrice Sarah Jessica Parker niet mee. Nadat er wereldwijd bij de roddelpers flinke commotie ontstond toen bekend werd dat ze haar volgende kind via het draagmoederschap ter wereld wil brengen, wordt de arme draagmoeder zelf nu al wekenlang continu belaagd. De nieuwste 'mijlpaal' in die situatie is een inbraak in het huis van de draagmoeder, door de politie zelf!


De Amerikaanse justitie is in ieder geval een onderzoek gestart naar twee politiefunctionarissen die ervan worden verdacht te hebben ingebroken in het huis van de draagmoeder.

Geld voor info
De twee chefs zouden met een verslaggever van een roddelblad afgesproken hebben dat ze in ruil voor geld in zouden breken in het huis en voicemailberichten van Sarah Jessica aan de draagmoeder zouden proberen te onderscheppen.

De twee konden dat doen, omdat ze wisten dat de draagmoeder al een tijd niet meer thuis woont omdat ze gevlucht is voor de voortdurende aanvallen van de roddelpers.

Matennaaien
Om het nog mooier te maken, is het een andere entertainmentwebsite die vervolgens weer wist te melden dat collega's van de agenten hard bewijs hebben dat het om hún agenten gaat.

Wat dat harde bewijs is, is niet duidelijk, en één van de twee inbrekende chefs ontkent ten stelligste ook maar iets met de inbraken te maken te hebben.

Tweeling
Voor Sarah Jessica Parker en haar man Matthew Broderick maakt dat vooralsnog weinig uit. De twee steunen de politie met het onderzoek en hebben in een verklaring laten weten alleen maar te hopen dat hun tweeling snel en gezond ter wereld komt en iedereen daarna in vrede verder kan leven.

Reageren