Sexy lapdance Hannah Montana

Alweer enige tijd geleden kwam de toen nog zestienjarige Miley Cyrus in opspraak vanwege opgedoken foto's waarop ze een lapdance geeft aan de 40-jarige producent van de film The Last Song. Het schandaaltje rondom de Hannah Montana-ster is nieuw leven ingeblazen nu ook videomateriaal van de 'schokkende' gebeurtenis naar boven is gekomen.

"De video is zo'n zeven maanden geleden tijdens een 'wrapfeest' van The Last Song geschoten", vertelt een bron tegenover entertainmentwebsite RadarOnline. "Het ergste is dat er kinderen tijdens het feest aanwezig waren en dat Miley zo schunnig danste dat sommige ouders hun kinderen wegtrokken en het feest verlieten."

Flirt
In het videofragment dansen en schuren Miley en Shankman tegen elkaar aan en flirt de minderjarige door haar shirt te openen. Tijdens de lapdance zitten kinderen van nog geen tien jaar oud op zo'n twee meter afstand te kijken.

Tweede Britney?
Ondanks dat producent Adam Shankman openlijk homoseksueel is, werd het dansen als 'zeer ongepast' ervaren. Zoals bij elk voorgaand incident wordt gevreesd dat de inmiddels zeventienjarige Hannah Montana-ster even ver zal afglijden als Lindsay Lohan en Britney Spears.

Het is niet wat het lijkt
Als reactie op de eerder uitgelekte foto's liet Shankman weten dat het heus wel meeviel. "Miley is een lieve engel die onvermoeid werkt en het recht heeft op wat plezier", zei hij toen. "Wees niet zo zuur, of we brengen geen enkele behind the scenes-foto's meer uit! Ze is in mijn ogen als een lief zusje." In de video - die nu op internet circuleert - lijkt het minder onschuldig.

Reageren