Sexy soapsterren met magnetische krachten

Welke bekende Nederlanders zijn zo woest aantrekkelijk dat veel landgenoten zich als een magneet tot hen voelen aangetrokken? Een bekende modeketen liet het onderzoeken bij de lancering van een nieuw parfum. 

De uitslag van de poll zal de GTST-fans deugd doen, want twee soapies uit de serie scoorden het hoogst op de magneetschaal. Het zijn: Jan Kooijman, alias klusjesman Danny de Jong, en Lieke van Lexmond, de actrice achter kapster en schoonheidsspecialiste Charlie Fischer. Aan de enquête deed een representatieve groep van 680 meerderjarige Nederlanders mee.

Lekker ding

Dat Jan Kooijman uit de bus kwam als meest onweerstaanbare man, was geen verrassing. De 29-jarige soapacteur, tevens jurylid van So you think you can dance, doet het als ‘lekker ding’ goed bij de vrouwen. In 2010 won hij de Televizier Talent Award. Lieke (28) geniet ook grote populariteit. Zij sleepte vorig jaar de felbegeerde Beauty Of The Year Award in de wacht. Maar hoe kon het gebeuren dat ze de mooiste vrouw van Nederland, Yolanthe Sneijder-Cabau, haar hielen liet zien? Zouden de blootreportages van Lieke in Playboy het verschil hebben gemaakt?   

Seks voor het huwelijk

Pikant detail is dat de winnaars in Goede tijden, slechte tijden uit naam van hun personages seks met elkaar hebben gehad. Aan de vooravond van Charlies huwelijk met Rik (Jans broer) ging het stel vreemd. Tot verdriet van de bedrogen echtgenoot is de vonk nog lang niet gedoofd, met alle dramatische verwikkelingen vandien. Over magnetische aantrekkingskracht gesproken...

Reageren