Shakira stopt als coach bij The Voice

Shakira keert niet meer terug in het vijfde seizoen van de Amerikaanse versie van The Voice. De combinatie coachen, een nieuw album en voor haar kind zorgen is de zangeres iets teveel.

In het Amerikaanse blad Acces Hollywood vertelt Shakira dat ze stopt met The Voice. "Ik moet terug naar mijn kind, om hem liefde en tijd te geven", aldus Shakira. De zangeres is namelijk 4 maanden geleden bevallen van zoontje Milan. Maar dat is niet de enige reden: "Ook moet ik tijd besteden aan het nieuwe album waar ik aan werk’, aldus de 'Hips Don’t Lie'-zangeres. Shakira sluit overigens niet uit dat ze ooit nog een keer plaats neemt in The Voice. "Je weet het nooit, misschien in de toekomst."

Christina in plaats van Shakira

Volgens de geruchten gaat Christina Aguilera het lege plekje in de jury opvullen. The Voice is voor Aguilera overigens geen onbekende, ze coachte in de eerste 3 seizoenen al diverse kandidaten. Het vierde seizoen liet ze verstek gaan vanwege een te druk schema. In het huidige seizoen zijn Usher, Blake Shelton en Adam Levine te zien als coach.

Reageren