Sharon Osbourne zegt sorry

Sharon Osbourne heeft via Twitter openlijk haar excuses aangeboden aan Susan Boyle. De talkshowhost en vrouw van rocker Ozzy Osbourne nam de Schotse huisvrouw, die wereldberoemd werd dankzij haar deelname aan Britain's got talent, eerder nog behoorlijk op de hak.

Sharon was onlangs te gast in het populaire radioprogramma The Opie & Anthony show. In het interview nam ze - zoals gewoonlijk - geen blad voor de mond. Vooral Susan Boyle moest het behoorlijk ontgelden. Zo vond Sharon het gezicht van Susan sprekend lijken op een "slapped arse" (geslagen kont).

Scheermesje
Dit leidde tot grote hilariteit bij Opie en Anthony, die meteen in lachen uitbarstten. Hierdoor raakte Sharon pas echt op dreef. Toen een van hen vroeg of ze vond dat Susans succes terecht was, zei ze: "Oh, zeker wel. Ik zie graag dat iedereen het goed doet, zelfs iemand die eruit ziet als een harige kont. Eigenlijk wil je gewoon tegen haar zeggen: God bless, en hier heb je een scheermesje."

Spijt
Achteraf heeft Sharon echter spijt van haar kwetsende uitspraken, die vooral op internet felle reacties opriepen. Daarom heeft ze dinsdag op haar Twitter-pagina en op Facebook openlijk haar excuses aangeboden. Het bericht gaat als volgt:

"Susan Boyle is een lieve en charmante vrouw. Hier heb ik misbruik van gemaakt door grappen over haar te maken. Ik heb Susan nooit willen kwetsen. Ik moet dan ook oprecht mijn excuses aanbieden voor deze makkelijke manier van grappen maken."

Filmpje
Kijk hieronder naar het hele interview waarin Sharon het gezicht van Susan Boyle vergelijkt met een 'slapped arse':

Reageren