Sheen stopt met Two and a half men?

Na zeven seizoenen lijkt het erop dat hoofdpersonage Charlie Sheen gaat stoppen met de comedy Two and a half men. Dat zeggen althans bronnen van de de showbizzwebsite People.com. De acteur zou helemaal klaar zijn met de serie.

"En hij vertelt zijn vrienden al stilletjes dat hij niet van plan is terug te komen", vertelt een bron. "Charlie wil verder met zijn leven. Zijn vertrek was voor de volle honderd procent zijn eigen idee."

Genoeg reden te stoppen
Op 9 april zit de laatste opname van seizoen zeven erop en loopt Charlie's huidige contract af. Producent CBS wil een achtste seizoen Two and a half men maken en hoopt dat de acteur zijn contract verlengd. De twee partijen zouden op dit moment nog in gesprek zijn.

Charlie heeft de laatste tijd met veel persoonlijke tegenslagen te kampen. Genoeg reden om te stoppen met de tv-serie, zou je zeggen.

Miljoenen redenen om te blijven
Maar Charlie heeft ook voldoende reden om nog een seizoen te blijven. Roddelwebsite TMZ.com weet te melden dat Charlie meer dan 800.000 dollar per aflevering vangt. In het nieuwe contract dat hem is aangeboden, zou zijn salaris zelfs zijn verhoogd naar één miljoen per aflevering. Dat zou betekenen dat Charlie een aanbod van bijna 25 miljoen dollar misloopt als hij zijn contract niet verlengd.

Dat mogen dan hoge bedragen lijken, voor Charlie is het naar verluidt niet genoeg. Hij zou anderhalf- tot twee miljoen per aflevering eisen.

Reageren