Shonda Rhimes: voor al je Grey's anatomy vragen

Zit je net als duizenden andere kijkers van Grey's anatomy ook met onopgeloste kwesties? Dan kan je nu je geluk niet op, want de Amerikaanse zender ABC, die verantwoordelijk is voor deze geweldige serie, geeft eindelijk gehoor aan de vragen waar fans van de serie mee zitten.

Op de site van Grey's is namelijk vanaf nu een video blog te vinden van Shonda Rhimes en Betsy Beers, de schrijfster en samen producenten van de serie. Hier beantwoorden ze wekelijks een aantal vragen waar fans al weken mee rondlopen.

Nieuwtjes
Wat zijn bijvoorbeeld de spannendste nieuwtjes achter de schermen? Wat staat er op stapel voor je favoriete personage? Gaan er binnenkort bruidsklokken luiden in het Seattle Grace hospital? Zit je te springen om antwoorden op deze en talloze andere kwesties, dan moet je snel op de officiƫle site van Grey's anatomy gaan kijken!

Spoilers
Natuurlijk moet je er wel rekening mee houden dat Amerika een aantal afleveringen op ons kikkerlandje voorloopt, dus kijk uit voor eventuele spoilers! Het is natuurlijk eeuwig zonde als die cliffhangers niet meer zo spannend zijn, omdat je al weet wat er in de volgende aflevering gaat gebeuren.

Reageren