Shownieuws maakt nominaties Ring bekend

De afgelopen weken heeft Nederland weer massaal gestemd. Televizier.nl had het er soms moeilijk mee, zo druk was het, tot vrijdag 26 september de poorten gesloten werden. De stemmen zijn geteld, de notaris heeft de boel gecontroleerd en vanavond zullen in de vroege uitzending van Shownieuws de nominaties bekend gemaakt worden.

Welke drie programma's maken kans op de Gouden Televizier-Ring 2008? Vorig jaar won De wereld draait door, dus Matthijs & co. zijn uitgesloten van deelname. Maar de andere twee genomineerden van 2007, Mooi! Weer de Leeuw en Gooische vrouwen mogen wel weer meedoen. Of hebben jullie, het Nederlandse publiek, drie splinternieuwe tv-programma's gekozen?

Nominaties
Verder zullen in Shownieuws ook de nominaties voor de tv-man & tv-vrouw van het jaar bekend gemaakt worden, de nominaties voor het beste jeugdprogramma, en voor het eerst die van de nieuwe prijs: de Televizier Talent Award voor nieuwe tv-presentatoren. Mocht je Shownieuws om wat voor reden dan ook missen, daags na de uitzending zullen de nominaties ook op Televizier.nl gepubliceerd worden.

Het gala
Op vrijdag 24 oktober zal in de live-uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala op Nederland 1 uitgemaakt worden welk programma de meest prestigieuze tv-prijs van Nederland wint.

Reageren