Shownieuws neemt kijkje bij laatste fotoshoot Tatjana

4 December 2012 14:20 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Tatjana gaat nog één keer uit de kleren voor het kerstnummer van Playboy. Shownieuws is erbij.

Al 12 keer stond ze in de playboy, maar dit jaar gaat sekssymbool Tatjana toch echt voor de laatste keer naakt. Ze siert de cover van de kerstspecial van Playboy. De fans krijgen morgen alvast een voorproefje in Shownieuws. Dan is te zien hoe Tatjana voor de allerlaatste maal in haar evakostuum wordt gefotografeerd, want na de fotoshoot neemt ze afscheid van haar imago als sekssymbool.

Ode aan de vrouw

Natuurlijk komt de 49-jarige blondine ook aan het woord. Samen met haar moeder, die dochterlief al sinds 1987 schaars gekleed in de winkelschappen ziet liggen. Zij heeft voortaan een zorg minder. Tatjana: “Met deze allerlaatste fotoshoot wil ik afscheid nemen van mijn carrière als sexy model. Ik heb lang nagedacht voordat ik ‘ja’ zei. Maar het Kerstnummer van Playboy wordt de kroon op mijn werk en is een ode aan de vrouw.” 

Tatjana

De reportage is niet bestemd voor kleine kinderen, en komt daarom pas om 22.55 uur, in de late editie van Shownieuws op SBS 6. De uitzending staat helemaal in het teken van Tatjana, want naast de fotoshoot wordt er ook teruggekeken op haar carrière als actrice en zangeres. Verder komen er bijzondere Tatjana-feitjes aan bod.

Meer over