Simon Cowell wil Rihanna strikken voor X Factor

Het strenge jurylid ziet de 24-jarige zangeres als de ideale aanvulling in het X Factor-team. Desnoods neemt ze haar vriend Chris Brown mee.

Naar het schijnt is Cowell wanhopig om Rihanna in de jury te krijgen. Hij zou zelfs bereid zijn om op zijn knieën te gaan en de popster te smeken om aan het nieuwe seizoen deel te nemen. Of ze dan aanschuift bij de Britste of Amerikaanse versie maakt hem geen bal uit.

Miljoenenbedrag

Simon Cowell (53) viert elk jaar kerst op het Caribische eiland Barbados. De Britse media melden dat Rihanna daar ook elke kerst te vinden is, wat vraagt om een ontmoeting tussen de twee. Hoeveel geld er gemoeid is in de mogelijke deal, is niet bekend. Britney Spears kon vorig seizoen rekenen op een miljoenenbedrag, dus Rihanna krijgt ongetwijfeld een dikke vette check aangeboden.

Chris Brown

In het vorige seizoen bestond de jury van The X Factor US uit Simon Cowell, Paula Abdul, Nicole Scherzinger en L.A. Reid. Het gerucht gaat dat die laatste vervangen wordt door Chris Brown. Een opvallende keuze, want de zanger kwam de laatste tijd negatief in het nieuws vanwege zijn losse handjes.

Reageren