Simon Cowell zet Britney op dieet

Simon Cowell is erg in zijn nopjes dat hij Britney Spears heeft gestrikt als jurylid voor de Amerikaanse variant van X-Factor. Maar als het aan Simon ligt, komt Brit geen gram aan.

Britney vangt maar liefst 15 miljoen dollar om aan te treden als jurylid in het tweede seizoen van de talentenjacht, maar X-Factor bedenker Simon Cowell heeft wel een paar voorwaarden in haar contract laten opnemen.

Britney mag niet dik worden
Zo staat in een speciale clausule van Britney's contract vermeld dat ze er alles aan moet doen er 'stijlvol, slank en stralend' uit te zien.
In het verleden vocht de popdiva en moeder van twee kinderen geregeld tegen de pondjes en schoor ze in 2007 in een labiele bui zelfs haar hoofd kaal. 

Te ordinair
Britney lijkt na haar laatste tournee in ieder geval fysiek weer behoorlijk in vorm. Toch is ze volgens sommige Amerikaanse mediabronnen nog steeds te dik, heeft ze last van cellulitus en zou ze zich bovendien veel te ordinair kleden.

Britney heeft nog tot september de tijd om in vorm te komen, maar tijdens de perspresentatie van de talentenjacht verklaarde ze er in elk geval al veel zin in te hebben.

Reageren