Simon Keizer stiekem getrouwd op vrijdag de 13de

Simon Keizer is vandaag stiekem getrouwd in het stadhuis van Edam. Zijn goede vriend en collega Nick Schilder was er niet bij, alleen de naaste familieleden van Simon en zijn inmiddels vrouw Annemarie waren van de partij bij de plechtigheid. 

Simon (27) heeft daarmee iedereen in het ootje genomen. Een paar weken geleden lekte nog uit dat de helft van zangduo Nick & Simon op 12 mei ging trouwen. Maar volgens zijn management (dat ook al van niks wist) is Simon zeer gehecht aan zijn privacy en besloot hij alle aandacht van paparazzi en fans te ontlopen door het een maand eerder te doen. 

Vrijdag de 13de
Bijgelovig is Simon duidelijk niet door zijn trouwerij op vrijdag de dertiende te houden. In een vandaag verschenen onderzoek gaf een kwart van de ondervraagden aan dat ze voor geen prijs zouden willen trouwen op vrijdag de dertiende. Daar heeft Simon dus geen enkele boodschap aan. Volgens manager Aloys Buijs hebben de twee allebei iets met het getal: „Voor Simon en Annemarie is 13 een geluksgetal. Het kan best zo zijn dat ze om 13 minuten over één zijn getrouwd.”

Op z'n knieën
Simon ging vorig jaar januari tijdens een vakantie op Bali op z'n knieën voor Annemarie Hoek met wie hij al acht jaar samen is. Als de planning net zo blijft als op 12 mei, dan vindt het grote huwelijksfeest vanavond plaats in L'Auberge Damhotel tegenover het stadhuis in Edam. 

 

Reageren