Sita tweede gewonde bij Vliegende Hollanders

6 Februari 2013 18:48 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het deelnemersveld van Vliegende Hollanders dunt aardig uit, behalve Dean Saunders heeft ook zangeres Sita een harde klap op de schans gemaakt.  

RTL Boulevard meldt dat Sita vorige week al met gillende sirenes van de schans werd weggereden na een flinke val van de 15 meter schans. Zij heeft de schrik goed te pakken en dat geldt ook voor de rest van de deelnemers. Vliegende Hollanders wordt gemaakt door SBS, maar die zender wil helemaal niets kwijt over het ongeluk. 

Vliegende Hollanders-deelnemers

Afgelopen week bezeerde zanger Dean Saunders zijn meniscus na een val bij de training voor het Vliegende Hollanders. De andere deelnemers aan het programma die voor hun gezondheid moeten vrezen, zijn: Lange Frans (rapper), Shary-An Nivilac (zangeres), Emile Ratelband, Mari van der Ven (visagist), Bibi Breijman (Oh oh Cherso en Oh oh Tirol), Koert-Jan de Bruijn (acteur en presentator), Geert Hoes (acteur), John de Wolf (ex-voetballer), Ingrid Jansen (actrice en danseres), Robert Schoemacher (arts), Kelly van der Veer, rapper Keizer en Chimène van Oosterhout (presentatrice) mee. 

Meer over