Sjongejonge, die Sjors!

20 januari 2010 09:57 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Terwijl Sjors Langeveld (Inge Schrama, 24) meestal fungeert als het lievelingetje in GTST, heeft ze het nu wel erg bont gemaakt. In een zwak moment is ze vreemdgegaan met haar ex-man Bing.

En door een ongelukje met de pil (wegens een antibioticakuur) is ze precies in die periode zwanger geworden. Maar van wie?

Aborteren
Haar vriend Danny gaat ervan uit dat het van hem is, maar het kind kan net zo goed van Bing zijn. Bings vriendin Lorena eist daarom dat Sjors zich laat aborteren. Een lastige keuze...

Inge Schrama
Terwijl Sjors een nogal heftige tijd doormaakt, lijkt het leven van Inge Schrama door te kabbelen. De actrice speelt al sinds 2003 mee in de soap, maar laat zelden haar gezicht zien in de bladen, in RTL boulevard noch in televisiespelletjes.

Sexy Vegetariër
Vorige maand maakte Inge graag een uitzondering. Ze werd verkozen tot 'Meest Sexy Vegetariër van 2009'. Inge hoopt dat haar verkiezing zal helpen bij de groei van het aantal vegetariërs. Of dat er in ieder geval meer flexitariërs bij komen: mensen die minimaal de helft van de week geen vlees eten.

Meer over