So you think you can dance terug

Het dansprogramma So you think you can dance komt in het najaar terug op tv en wordt voortaan gepresenteerd door Dennis Weening en de Vlaamse An Lemmens.

Dat zei Dennis, bekend van het programma Wipeout op RTL 5, donderdag in RTL Boulevard. RTL 5 maakt de dansshow samen met de Vlaamse zender VTM; vandaar dat An zich aansluit bij Dennis.

Exit Elize
De een zijn dood is de ander zijn brood, want nu Dennis het Nederlandse stokje in het programma overneemt, betekent dat automatisch dat zangeres Elize het programma niet meer mag presenteren. Zij was vorig jaar nog het gezicht van het programma.

Dubbel gevoel
Dennis weet dan ook pas sinds een paar weken dat hij het programma mag gaan doen. "Ik ging ervan uit dat Elize het weer ging doen", zei Dennis. Hij heeft er een dubbel gevoel bij dat hij het geluk heeft om de job te krijgen: "Elize is een lieve meid. Ik weet hoe graag ze het deed."

De uitzendingen van het programma vinden gelijktijdig plaats op RTL 5 en VTM. Deze zomer wordt in Nederlandse en Belgische steden gezocht naar danstalent. De winnaar neemt uiteindelijk twintigduizend euro en een rol in de Nederlandse musical Hairspray mee naar huis.

Extra:
- Alles over So you think you can dance >>
- Al het tv-nieuws op Televizier.nl >>
- Meer kijktips vind je hier >>


Nog geen lid?
Leden kunnen hier inloggen om te reageren. Nog geen lid van Televizier.nl? Het is gratis en je krijgt er veel voor terug. Hier kun je je snel aanmelden!

Reageer!
Ben jij je dansschoentjes al aan het poetsen? Ken je Dennis ├╝berhaupt?

Meer over:

Reageren