Sonja niet op vakantie met Rik

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds dacht het vanochtend bij Evers staat op op Radio538 zeker te weten: Sonja Bakker, die eerder dit jaar scheidde van haar man Koen, heeft iets moois met Rik Felderhof. De twee tortelduifjes zouden zelfs samen in Thailand op vakantie zijn...

Maar dat bericht blijkt volledig uit de lucht gegrepen te zijn. Sonja was inderdaad op vakantie in Thailand, maar niet met Rik Felderhof. Sonja: "Ik ben met een vriendin van me weggeweest", aldus de geïrriteerde dieetgoeroe in De Telegraaf. "In plaats van me te kunnen relaxen en mijn lichaam de rust te gunnen die het zo nodig heeft, blijven indianenverhalen me achtervolgen."

Curaçao
Ze kan er geen begrip voor opbrengen dat de roddelpers haar niet met rust wil laten en het ene na het andere verzinsel de wereld inslingert. "Waarom doen mensen die dit soort verhalen de wereld in helpen hun werk niet naar behoren?"

Sonja gaat verder: "Als zij beter hadden gecheckt, hadden ze kunnen weten dat Rik al een week of vier, vijf op Curacao zit. Daar werkt hij aan een reportage voor zijn blad Felderhof."

Alleen vrienden
En daarom herhaalt de dieetexpert het nog maar eens: "Zoals ik al eerder heb gezegd, zijn Rik en ik goede vrienden. En schrijfmaatjes. We hebben geregeld contact met elkaar. En daarmee basta!"

Reageren