Sonja Silva zwanger?

1 mei 2013 12:54 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Volgens de berichten op de Twitterpagina's van Sonja Silva en haar vriend Pyke Pos woont het stel sinds vorige week samen in Wormerveer en is er misschien zelfs een baby op komst.

Pyke Pos twitterde afgelopen vrijdag het volgende “Vanaf vandaag officieel samenwonend met mijn schattie! Sonja Silva, twittert terug “Yeah baby”, waarop Pyke het volgende antwoord: “Baby ook ja ;) Hihi ssst”. Het lijkt er dus op dat het stel dubbel leuk nieuws heeft: samenwonen en een kleintje op komst.

Niet de eerste keer

Het zou niet het eerste kindje zijn voor de actrice, ze heeft al zoontje Damian uit haar eerste huwelijk met Eddy Stuy. Daarna is Silva nog 2 keer getrouwd geweest en haar laatste man zou de ware zijn, maar na een paar maanden bleek dat toch niet helemaal waar. "Nu weet ik het zeker", zei de voormalige TMF-vj toen nog. "We hebben elkaar buiten de tv-business ontmoet." Na een huwelijk van 4 maanden was dat huwelijk reeds voorbij.

Boulimia en ME

Sonja Silva is niet echt gezegend met een goede gezondheid, de actrice lijdt aan de ziekte ME. Door de ziekte is ze erg snel moe is en herstel heel lang duurt. Een zwangerschap zou volgens Sonja haar ziekte kunnen genezen. "Er wordt beweerd dat je elke zwangerschap opnieuw kans hebt de ME-verschijnselen kwijt te raken. Dat zou een mooi geschenk zijn", vertelde ze in 2011 in een interview.

Meer over