Sophie en Sander gaan sterren ranken

Is er bij Ranking the stars leven na (het vertek van) Paul de Leeuw? Jazeker. Zojuist maakte Sophie Hilbrand in De wereld draait door bekend dat zij en BNN-collega Sander Lantinga het sterrenprogramma samen gaan presenteren.

"Sander en ik hebben allebei deelgenomen aan Ranking the stars en hebben het programma altijd fantastsich gevonden", aldus Sophie. "Heel spannend om het nu te gaan presenteren. Paul de Leeuw vervangen kan niet, maar wij hebben vooral veel zin om er onze eigen draai aan te geven."

Gemengd dubbel
Naast de afwezigheid van Paul zullen in de nieuwe editie nog meer dingen anders zijn. Zo zitten er deze keer in het panel vijf mannen én vrouwen. Net als Sophie en Sander achter de presentatiedesk spelen ook de sterren dus een potje gemengd dubbel.

Opnames
BNN mocht ook al wat namen prijsgeven. Een paar van de BN'ers die elkaar in deze nieuwe editie gaan ranken, zijn: Bridget Maasland, Susan Smit, Gijs Staverman en Sebastiaan Labrie. Het programma moet nog worden opgenomen. Wil jij ook een keer aanwezig zijn bij de opnames? Ga dan naar rankingthestars.bnn.nl.

Extra
--> Meer nationaal en internationaal TV Nieuws? Ga naar Artikelen.
--> Het nieuwe Ranking the stars is vrijdag 1 mei te zien om 20.30 uur op Ned 3.

Reageren