Sophie tot 2011 bij BNN

BNN heeft de afgelopen jaren van veel boegbeelden afscheid moeten nemen, maar Sophie Hilbrand gaat voorlopig nergens heen. De presentatrice tekende twee jaar bij en zal nog zeker tot 2011 te zien zijn bij de jongerenomroep.

Sinds kort heeft Hilbrand haar eigen talkshow op de zondagavond, Sophie op 3. BNN gaat graag door op de ingeslagen weg en werkt aan nog meer nieuwe programma's voor de spraakmakende presentatrice.

Veel talenten
BNN-voorzitter Patrick Lodiers is zeer te spreken over de contractverlening. „Sophie is een stoere, intelligente, humoristische vrouw met veel kanten en zoveel talenten. Iemand die bij uitstek bij BNN past. Afgelopen jaar heeft ze weer bewezen dat vele verschillende soorten programma's op haar prachtige lijf zijn geschreven, of het nu Try before you die, Ruben vs. Sophie of Sophie op 3 is. Ze kan veel, en ik ben blij dat ze dat nog lang bij BNN blijft doen!"

De goede kant op
En ook Sophie zelf staat volledig achter haar keuze. „De afgelopen jaren heb ik steeds meer uitgevogeld welke kant ik op wil en dat is precies de kant die BNN met mij uit wil. Ik heb heel veel zin in alle nieuwe dingen die er gaan komen."

Reageren