Sopranos, the movie?

27 maart 2008 18:42 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Wel-niet, wel-niet: komt er nu dan nog een film over The Sopranos of niet? Onlangs staken er weer geruchten de kop op dat er misschien toch van gaat komen. De eigenaar van Satin Dolls, de stripclub die in de serie figureert als Tony's Bada Ding!, stelde onlangs een geplande verbouwing uit.

Nick d’Urso, de manager van de club, was er helemaal klaar: zijn Satin Dolls zou hij na The Sopranos een complete make-over krijgen. En hij nam hiervoor geen halve maatregelen. Direct na de laatste aflevering van de serie zette hij het interieur (waaronder de danspalen en barkrukken) te koop op eBay.

Verbouwing
Toen werd Nick door HBO getipt dat de studio er toch aan zit te denken om nog een Sopranos-film te maken. hij schoof de geplande verbouwing onmiddelijk een jaartje vooruit. De verbouwdatum verzetten was natuurlijk het makkelijke deel, want of hij ook zijn danspalen en barkukken zo makkelijk zal terugkrijgen…

Gewelddadig
Maar of die film er nou komt of niet: James Gondolfini zal er niet bij zijn. Hij heeft al aangegeven er geen zin in te hebben. “Het is een grappige show, maar ook zo verdomd gewelddadig,” zei de acteur in een interview met Entertainment Weekly, ''Als je tachtig uur per week zo'n man speelt ga je je afvragen of jij de rol vormt, of de rol jou.”

Therapie
Toch kan James ook nog wel een paar goede kanten van zijn rol opnoemen. “Veel van de dingen die Tony ondergaat in therapie hebben me echt geholpen om om te leren gaan met agressie en zo.” Maar opnieuw in de huid van Tony kruipen zit er niet meer in.

Meer over