SpangaS krijgt nieuwe leerlingen

2 juli 2013 10:31 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Na de zomerstop komen er nieuwe leerlingen op het Spangalis College. Ook zal de 1000e aflevering van de soap worden uitgezonden. Dat moet gevierd worden!

Na de zomervakantie keren alle leerlingen van het Spangalis College weer fris en fruitig terug in de schoolbanken. De start van dit zevende seizoen brengt weer veel nieuws met zich mee.

Oud en nieuw

Voor de zomerstop was te zien hoe Maya (Jasmijn Vriethoff) en Nola (Vera van der Horst) de serie verlieten. Maya ging bij haar vader wonen en Nola werd na lang protest dan toch het land uitgezet. Hun vertrek uit de serie betekent dat er plek is voor nieuw bloed. De energieke en aanwezige Reneé (foto boven) en de fantasierijke en dromerige Bodil (foto onder) zullen na de zomer te bewonderen zijn in SpangaS.

Afbeelding

Maatschappelijke thema's

SpangaS staat erom bekend veel maatschappelijk thema's aan te snijden die relevant zijn voor jongeren. In het nieuwe seizoen zal dit niet anders zijn. Zo zal één leerling te maken krijgen met een gameverslaving en ontwikkelt een ander een eetprobleem. Ook wordt er begonnen met een heuze anti-roddel-campagne.

1000e aflevering

Verder wordt op 25 oktober de 1000e aflevering van SpangaS uitgezonden. Dit belooft groots gevierd te worden. Zo wordt er een wedstrijd georganiseerd waarmee fans kans maken op een ontmoeting met de sterren uit de serie. Daarnaast zal er die week een programma worden uitgezonden waarin te zien is hoe het er achter de schermen aan toegaat.

SpangaS is vanaf 2 september 2013 om 19.00 uur weer te zien op Zapp.

Meer over