Spannende laatste aflevering van Penoza

20 Januari 2013 13:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Vanavond alweer de laatste aflevering van Penoza II en daarin zit Carmen behoorlijk in de problemen.

En ze had zich nog zo voor­genomen zich niet weer in het criminele circuit te laten trekken. Helaas: Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) maakt ook in dit tweede seizoen weer deel uit van de georganiseerde misdaad. In het slot van Penoza II, dat vanavond wordt uitgezonden, zit Carmen dieper in de problemen dan ooit. Ze heeft de dood van Pamela op haar geweten en de maffia zit haar weer op de hielen. De penoza probeert daarom alsnog het kapitaal van haar vader, die op sterven ligt, naar zich toe te trekken.

Alleen op de wereld

Haar plan om die miljoenen via zijn boekhouder Simon Zwart te bemachtigen, mislukt volledig als deze door de politie wordt bevrijd en vervolgens gearresteerd op verdenking van ­witwassen. Iedereen op wie Carmen zou kunnen terugvallen is (bijna) dood of zit achter de tralies; Carmen staat er helemaal alleen voor. Dan ontdekt ze iets dat haar hele leven op zijn kop zet.

Seizoen 3

Bijna 900.000 mensen volgden de afgelopen weken de spannende avonturen van Carmen en haar familie. Er wordt dus alweer druk geschreven aan een derde serie, die dit najaar wordt uitgezonden.

Meer over