Speciale Oranje-uitzending bij SBS 6

SBS 6 presenteert maandagavond om 20.00 uur een speciaal ingelaste uitzending van Hart van Oranje. Viktor Brand en Evelien de Bruijn presenteren het laatste nieuws rondom het Nederlands elftal en het Oranje-legioen.

Oud-profvoetballer Hans Kraay jr. is te gast in de studio en vertelt alle ins en outs over de komende halve finale tussen Nederland en Uruguay in Kaapstad.

Hans Kraay
Zo zal onder andere te zien zijn hoe het Nederlands elftal zich voorbereidt op de halve finale tegen Uruguay en welke opties Kraay denkt dat bondscoach Bert van Marwijk heeft voor de vervanging van de geschorste en geblesseerde spelers.

Op basis van de verwachte opstelling schat Hans de kansen in van Oranje, lettend op de zwakke en sterke punten van de tegenstander. Het Nederlandse publiek laat zien hoeveel men eigenlijk weet van Uruguay.

Succes
Verslaggevers ter plaatse in zowel eigen land als in Zuid-Afrika verslaan hoe fans en media omgaan met het Hollandse succes en waarom zij Nederland nu als de grootste kanshebber voor de titel beschouwen.

En hoe gaat het met het Nederlands elftal na de slopende wedstrijd tegen Brazilië? Hebben ze vertrouwen in de komende wedstrijd en zijn er nog zorgen over de blessures waarmee sommige spelers kampen?

Sneijder
Speciale aandacht is er voor Wesley Sneijder. De speler werd vrijdag uitgeroepen tot man van de wedstrijd.

Familieleden, oud-teamgenoten en andere bekenden van Wesley praten openhartig over zijn jeugd, zijn oude club en waarom zij geloven dat hun Wesley met Nederland de wereldtitel gaat veroveren.

Reageren