Speel zelf jury bij het Songfestival!

Vanavond is het dan toch zover: ook zonder De Toppers gaat het Eurovisie Songfestival natuurlijk gewoon door. In Moskou zullen vijfentwintig landen zich verdringen om met de meest mooie, opvallende of spraakmakende liedjes de wedstrijd te winnen. En jij kunt ze zelf jureren, met ons speciale alternatieve invulschema!

-> Nog steeds geen profiel?
Lid worden van Televizier.nl is gewoon gratis, en dan kun je meepraten, stemmen, nou ja. Gewoon een heleboel. Wij vinden het leuk als je lid wordt! -> Neem een profiel


Nou, het invulschema is een beetje achterhaald. Noorwegen is de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2009.

-> Lees meer:
-> Noorwegen wint het Eurovisie Songfestival 2009
-> Alles over Alexander Rybak en Fairytale


----

Oud bericht (klik op de links hierboven om bij de actuele info te komen!):

Voor Nederland was het Eurovisie Songfestival 2009 een jubileumeditie. Ons land deed precies voor de 50ste keer mee. Het was dan ook bijna symbolisch dat ons land voor de vijfde keer op rij de finale niet haalde.

Erg de moeite waard
De Olympiyski Indoor Arena vormt vanavond echter hoe dan ook weer het decor van het Songfestival, met een capaciteit van 16.000 bezoekers. Wereldwijd zullen meer dan 100 miljoen mensen afstemmen op de uitzending.

Samen zullen we een paar prachtnummers zien, maar natuurlijk ook de gebruikelijke gedrochten die het nooit tot de hitlijsten zullen maken. En dat maakt het programma nog steeds uitermate de moeite waard om te kijken!

Invulschema!
Televizier.nl maakte, ter verhoging van de kijkvreugde, speciaal een leuk schema dat lezers kunnen downloaden en uitprinten om in te vullen. Wat vond je van het nummer, de complete act... hoe fout was het optreden? Geef je punten en kijk of jouw hoogste score overeenkomt met de echte uitslag van het festival!

HIer kun je de PDF downloaden! Heb je niks om PDF-bestanden mee te bekijken, download dan Adobe Reader (gratis) via de link hieronder onder 'Extra'!

Reageren