Spetterend einde voor ONM

De zomer is in aantocht en dat betekent ook een zomerstop voor de Nederlandse soap Onderweg naar Morgen. Vrijdagavond 15 mei wordt het zestiende seizoen afgesloten met een spectaculaire aflevering vol cliffhangers die je niet wilt missen.

In deze laatste aflevering van het seizoen komen alle hoogtepunten samen. Volgens de makers van ONM is de aflevering van begin tot eind erg spannend en zitten we van begin tot het eind op het puntje van onze stoelen. Wat kunnen we verwachten?

Spanning
De spanning is te snijden in ONM. Wat Bettina Wertheimer ontdekt heeft, is dat ze in het afgelopen jaar meer vijanden heeft gemaakt dan goed voor haar is. Zo toont de normaal gesproken sympathieke Ilyas Cabar voor het eerst zijn duistere kant.

Esmee Klein neemt een beslissing met fatale gevolgen en Junior Couwenberg laat Bettina doodsangsten uitstaan als zij onder valse voorwendselen naar een afgelegen industrieterrein wordt gelokt.

Liefde
Ook op het gebied van liefde staat er weer flink wat te gebeuren. Zo wordt Maus Dullaert geconfronteerd met een verstikkende en gevaarlijke minnaar. Jacqueline Brunel gaat Malu Branca verrassen met een spontane actie. De ex'en Maarten Luzack en Tess Lindeman ontdekken dat de oude gevoelens nog lang niet gedoofd zijn.

Drama
Je bent als kijker getuige van een ingrijpende wending in het leven van Junior. En hij heeft er nog last van: het aanhoudende drankgebruik van Marnix Klein, dat deze avond fatale gevolgen met zich mee brengt...

De laatste week van ONM van dit seizoen: iedere werkdag op Ned3, om 19.00 uur.

Intriges
Tot zover ONM voor dit seizoen. Maar niet getreurd: vanaf maandag 31 augustus start ONM met een nieuw seizoen en beginnen alle intriges weer opnieuw!

Reageren