Spin-off Melrose Place krijgt vorm

Eerder vertelden we je al dat er geruchten de ronde deden over een spin-off van Melrose Place. Goed nieuws, de serie gaat er zeker komen. En we kunnen je zelfs al iets vertellen over de nieuwe personages.

Melrose Place, dat overigens zelf een spin-off is van de jaren-negentig-hit Beverly Hills 90210, krijgt een flinke makeover. Smallville-producers Todd Slavkin en Darren Swimmer ontfermen zich over de vernieuwde serie. Het Amerikaanse magazine Entertainment Weekly licht alvast een tipje van de sluier op over de personages.

Nieuw en verbeterd
David Patterson en Ella Flynn zijn de nieuwe Jake en Amanda. Hij is de nu volwassen zoon van de Jake die we kennen, zij is een eigenwijze PR-agente met wie hij af en toe uitgaat. Jonah Miller en Riley Richmond nemen de plaats in van Billy en Allison. Hij is geobsedeerd door films en verloofd met haar - een brave lerares die zelf een gooi doet naar de roem.

En verder...
De nieuwe Matt is de sexy hippie Auggie Kirkpatrick. Deze voormalige alcoholist is bereid om iedereen het voordeel van de twijfel te geven. Lauren Bishop zou kunnen doorgaan voor de nieuwe Jane. De voorbeeldige medicijnstudente wordt gedwongen tot extreme maatregelen om aan geld te komen. En last but not least: Violet Foster is als sletterige, wereldwijze tiener de nieuwe Sydney.

Cast nog onbekend
De castings zijn nog in volle gang, dus de acteurs die de personages gestalte gaan geven, zijn nog niet bekend. Wie moet volgens jou zeker een rol scoren in de spin-off?

Reageren